Dolmuşun çarptığı minibüs korkuluk demirine saplandı: 12 yaralı

Mersin’de freni boşalan yolcu midibüsü önünde seyreden motosiklet, özel araç ve bir minibüse çarptı. Kazada 2’si polis memuru 12 kişi yaralanırken, minibüs fabrikanın korkuluk demirlerine saplandı. Forkliftle aşağı düşmesi engellenen...

Google Haberlere Abone ol
Dolmuşun çarptığı minibüs korkuluk demirine saplandı: 12 yaralı

Mersin’de freni boşalan yolcu midibüsü önünde seyreden motosiklet, özel araç ve bir minibüse çarptı. Kazada 2’si polis memuru 12 kişi yaralanırken, minibüs fabrikanın korkuluk demirlerine saplandı. Forkliftle aşağı düşmesi engellenen minibüs korkuluk demirleri kesilerek çıkarıldı.

Mersin-Adana D-400 Karayolu Karacailyas Mahallesi kavşağında Ramazan Türkmen’in kullandığı 33 M 0896 plakalı Çevreyolu Kooperatifine ait dolmuş, freninin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Dolmuş önce önünde seyreden ve sürücüsün ismi öğrenilemeyen 33 CUM 17 plakalı motosiklete, ardından 33 AYH 33 plakalı özel bir araca, daha sonra ise yine içinde yolcu bulunan Kazanlı Kooperatifine ait Turhan Atilla’nın kullandığı 33 M 0611 plakalı minibüse çarptı. Kaza sonrası midibüsün çarptığı minibüs yoldan çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarındaki korkuluk demirlerine saplandı. Duvarın üstünde kalan minibüsün düşmesi forkliftle engellendi. Kaza yerinde can pazarı yaşanırken olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada yaralanan 2’si polis memuru 12 kişi Mersin Devlet ve Toros Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Korkuluklara saplanan minibüs ise demirler kesilerek yerinden çıkarılabildi. Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

CİHAN

Yorumlar