Dolmuşçulara hatların kapatılmayacağı sözü

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, şehir içinde çalışan dolmuş hatlarının kaldırılmayacağı sözünü verdi.

Google Haberlere Abone ol
Dolmuşçulara hatların kapatılmayacağı sözü

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, şehir içinde çalışan dolmuş hatlarının kaldırılmayacağı sözünü verdi. Arlı, hatların kapatılacağı söylentilerin tamamen dedikodudan ibaret olduğunu belirtti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkilileri şehir içinde çalışan 4 dolmuş hattının dernek başkanları ve mensupları ile bir araya geldi. 100. Yıl Bulvarı üzerinde bulunan 1 numaralı dolmuş taksiciler irtibat bürosunda düzenlenen toplantıya Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Sefer Arlı ve Mustafa Yurt, Daire Başkanı Dursun Ali Ömür, Zabıta Müdürü Adem Yüksel, Zabıta Müdür Yardımcısı Yılmaz Açıcı, 1 No’lu Dolmuş-Taksiciler Dernek Başkanı Sadık Tercanlı, 2 No’lu Dolmuş-Taksiciler Dernek Başkanı Ahmet Kabadayı, 3 No’lu Dolmuş-Taksiciler Dernek Başkanı İsmet Kodalak, 4 No’lu Dolmuş-Taksiciler Dernek Başkanı Taner Yayla ve hatlarda çalışan hat sahibi çok sayıda üye katıldı.

Şehir içinde çalışan 4 hattın dernek başkanlarını ilk defa bir araya getiren toplantıya hatların kapatılacağı ile ilgili söylentiler damga vurdu. Konu ile ilgili söylentiler olduğunu ve bu söylentilerin hat sahipleri ve çalışanlar arasında büyük huzursuzluğa neden olduğunu dile getiren dernek başkanları konuyu Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı’ya sordu.

ARLI: BU SÖYLENTİLER DEDİKODUDAN İBARET

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı bu söylentilerin kendilerine de ulaştığını ve dolmuş hatlarının kapatılmasının söz konusu bile olmadığını ifade ederek, "Ne Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ın ne de belediyeden herhangi bir yetkilinin bu yönde bir söylemi olmamıştır. Bu tamamen dedikodudan ibarettir. Bizim kapımız her zaman açık. Keşke bu dedikodular yayılmaya başladığında duyar duymaz bize gelip sorsaydınız. Size gerekli açıklamayı yapardık. Biz dolmuşçu esnafımızın gelirini nasıl yükseltiriz, nasıl daha rahat yaşamalarını sağlarız diye düşünürken böyle bir düşünce içerisinde olmamız mümkün olabilir mi?" diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar