Doktoru bıçakladı, şöförün yüzünü ısırdı!

Samsun'da alkollü olduğu ileri sürülen hasta yakınının bıçaklı saldırısına uğrayıp darp edilen doktor ile ambulans şoförü hastanelik oldu.

Google Haberlere Abone ol
Doktoru bıçakladı, şöförün yüzünü ısırdı!

Olay, İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde saat 23.30 dolaylarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun 112 Acil Servis 2 Nolu İstasyonu'nda görevli ambulansa yürek krizi ihbarı yapıldı. Kısa zamanda ihbar edilen adrese ulaşan sıhhat ekipleri hastayı ambulansa aldıkları sırada alkollü bulunduğu ileri sürülen hasta yakını Hanifi K., ambulansa binmek istedi.

Hastanın annesini ambulansa almalarına karşın alkolü bulunan Hanifi K.'yi ambulansa alamayacaklarını söz eden Doktor Tuncay Yazıcı (35) ve ambulans şoförü Cemal Aşkar (47) bıçaklı ve yumruklu saldırıya uğradı. Doktor Tuncay Yazıcı hem bacağından bıçaklanarak hem de darp sonucu, ambulans şoförü Cemal Aşkar ise hem darp edildi hem de saldırgan nedeni ile yüzü ısırılarak hastanelik oldu.

Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı tabip ve ambulans şoförü tedavi altına alındı. Meslektaşların saldırıya uğraması üstüne iri üzüntü yaşayan 112 çalışanları hastaneye akın etti. 112 Asil Servis Başhekimi Dr. Barış Çankaya ile Türk Sağlık-Sen Samsun Şubesi Başkanı Erdoğan Çakmak hastaneye giderek yaralılar ile görüşüp bilgi aldılar.

Yaralı Doktor Tuncay Yazıcı ve ambulans şoförü Cemal Aşkar bıçaklı saldırganın elinden canlarını zor kurtardıklarını söylediler. 

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar