Doktorlar: Kenan Işık olumlu noktaya geldi

Spor çıkışında geçirdiği rahatsızlık nedeni ile hastanede yoğun bakım ünitesinde 13 gündür tedavi altında tutulan Kenan Işık için dün tomografi ve beyin MR çekildi.

Google Haberlere Abone ol
Doktorlar: Kenan Işık olumlu noktaya geldi

Spor çıkışında geçirdiği rahatsızlık nedeni ile hastanede yoğun bakım ünitesinde 13 gündür tedavi altında tutulan Kenan Işık için dün tomografi ve beyin MR çekildi. Doktorlar, MR sonuç değerlendirilmesine göre olumlu noktaya gelindiğini söyledi.

Günlerdir beynin kendisini onarması için uyutulan Işık’ın çekilen tomografi ve MR sonuçları hastanede günlerdir haber bekleyen eşi Beril Işık ve kardeşi Cengiz Işık ile paylaşıldı. Beril Işık doktorların yaptıkları tetkiklerin umut verici olduğunu belirterek, “Kenan Işık’ın sabah saatlerinde çekilen tomografi ve beyin MR çekimleri sonuçlarının değerlendirilmesine göre olumlu noktaya gelindiğini söylediler. Durumun stabil olduğunu ortaya çıkaran bulgularda beyinde herhangi bir komplikasyonun olmadığını iyi bir noktaya gelindiğini bu aşamadan sonra beynin kendi haline bırakılarak gelişmeleri takip etme yoluna gireceklerini söylediler. Beynin dış dünya ile bağlantısının kesilip yani uyutulma sürecinin devamı ile birlikte yol haritasının belirlenmesi için bundan sonra ortaya çıkacak klinik bulguların takip edileceğini vurguladılar. Bunlar iyi gelişmeler umarım beyin kendini toparlar ve Işıktan beklediğimiz ışığı alırız.” dedi.
CİHAN

Yorumlar