Doktorlar İbrahim Çağlar'ı 4 saat önce 'bir şeyin yok' deyip göndermiş

İTO Başkanı Çağlar'ın vefat haberi hem yakınlarını hem de iş dünyasını derinden üzdü. Çağlar'ın görünürde hiçbir rahatsızlığı yoktu ancak yeni ortaya çıkan bir iddiaya göre Çağlar aynı gün dört saat önce doktora gitmiş. Doktorlar ise Çağlar'a 'gazın var, başka bir şeyin yok' diyerek onu eve göndermiş. Henüz yoldayken tekrar kalp krizi geçiren Çağlar dört saat sonra ise vefat etti

Google Haberlere Abone ol
Doktorlar İbrahim Çağlar'ı 4 saat önce 'bir şeyin yok' deyip göndermiş

Sonhaberler | Haber Merkezi

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar'ın dün evinde kalp krizi geçirmesi sonucu yaşamını yitirmeden 4 saat önce hastaneye gittiği hastaneden "Gaz sıkışması olabilir" diyerek geri gönderildiği iddia ediliyor. 

İstanbul Ticaret Odası Başkanı, 57 yaşındaki İbrahim Çağlar hayatını kaybetti. Haber, iş dünyasını yasa boğdu. Ölmeden önce TRT'de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde de rol almaya başlayan İTO Başkanı Çağlar'ın dizide İTO'nun kuruluş sürecini anlatan sahneleri canlandırması bekleniyordu. İddiaya göre Çağlar, pazar sabahı “Payitaht” dizisinin setine eşi, çocuğu ve torunuyla birlikte gitti. Akşam saatlerinde evine döndü. Gece 01.00 dolayında kolunda uyuşma, göğsünde ağrı hissetti. Eşiyle birlikte Koşuyolu’ndaki bir özel hastaneye gitti. Nöbetçi doktorlar Çağlar’ı muayene etti, EKG çekti, bir aksilik görünmediğine karar verdi.

Doktorların, "Gaz sıkışması olabilir. Size gaz sıkıntınızı çözecek bir ilaç yazalım. Bunu kullanın, rahatlarsınız." dediği belirtiliyor. İddiaya göre Çağlar eve dönüş yolunda kalp krizi geçirdi. Tekrar kaldırıldığı aynı hastanede anjiyo yapıldı ancak Çağlar kurtarılamadı. 

Çağlar bugün toprağa verilecek

İBRAHİM Çağlar’ın cenaze töreni ile ilgili İTO’dan şu açıklama yapıldı: Cenaze bugün Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde kılınacak ikindi namazına müteakip, Sahrayıcedid Aile Kabristanı’na defnedilecek.

Yorumlar

ihsan bazı kalp rahatsızlıkları karına vurur gaz kolit vs .gibi değerlendirilebilir kolay değil bu iş onun vadesi gelmiş söylenecek bu