Doktorla tartıştı, hastaneyi birbirine kattı

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorla tartışan şahıs, ortalığı birbirine kattı.

Google Haberlere Abone ol
Doktorla tartıştı, hastaneyi birbirine kattı

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorla tartışan şahıs, ortalığı birbirine kattı. Önce güvenlik görevlileriyle arbede yaşayan şahıs, daha sonra görüntü alan gazeteciye saldırmak istedi. Saldırıya uğrayan doktor, polis ekipleri tarafından güçlükle zapt edilen kişiden şikayetçi oldu. Olay, Cihan kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, İstanbul (Samatya) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçtiğimiz Çarşamba günü meydana geldi. İddialara göre, dahiliye bölümünde muayene olan bir kişi, kendisini dinlemediğini iddia ettiği Pratisyen Hekim Sonay K. ile tartıştı. Doktora tekme attığı ileri sürülen şahıs, odadan çıkarak olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Peşinden koşan hastanenin güvenlik görevlileri saldırganı yakaladı. Güvenlik görevlileriyle güvenlik kulübesine götürmeye çalıştıkları şahıs arasında arbede yaşandı. Arbede, olay sırasında hastanede bulunan Cihan muhabiri tarafından görüntülendi.

Olay yerine polis çağıran güvenlikler, şahsı polis gelene kadar kulübede bekletti. Karakola götürülmek üzere dışarı çıkartılan vatandaş, doktora şiddet iddiasını soran gazeteciye de büyük tepki gösterdi. Üç polis memuru gazeteciye saldırmaya çalışan kişiyi güçlükle zapt etti. Ekip aracına bindirilen saldırgan, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Şahsın tekmeli saldırısına uğradığı iddia edilen Sonay K. adlı doktor da darp raporu aldı. Sonay K. raporla birlikte şikayetçi olmam üzere özel otomobiliyle karakola gitti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


CİHAN

Yorumlar