Doktora darp iddiası

İzmir'de hasta yakını tarafından darp edildiğini ve burnunun karıldığını söyleyen doktor polise şikayette bulundu.    Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne eşini getiren M.L. eşi Y.L.'nin tedavisini poliklinik dışında...

Google Haberlere Abone ol
Doktora darp iddiası

İzmir'de hasta yakını tarafından darp edildiğini ve burnunun karıldığını söyleyen doktor polise şikayette bulundu.

    Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne eşini getiren M.L. eşi Y.L.'nin tedavisini poliklinik dışında beklemeye başladı. Muayenesi sonrası eşinin durumunu soran M.L., ultrason muayenesi yapmadığı gerekçesi ile kadın doğum uzmanı doktor Ahmet Oğuz Çetin'le tartışmaya başladı. Çıkan tartışmanın büyümesi sonrası M.L. tarafından darp edildiği öğrenilen Dr. Çetin, burnundaki kırık nedeniyle Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'nde ameliyata alındı.

    Olay sonrası rapor alan Dr. Çetin, Buca Polis Merkezi'ne giderek kendisini darp ettiğini iddia ettiği kişiden şikayetçi oldu. Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) işyeri temsilcisi Medine Çolak, "Darp edilen doktor Ahmet Oğuz Çetin, nöbetten çıkmasına rağmen poliklinik hizmetleri aksamasın diye fedakarlık yaparak görevinin başındaydı. Hastaya da gereksiz bir ücret ödememeleri için yardımcı olmuş ama karşılığında darp edilmesi çok üzücü. Saldırıyı, şiddetle kınıyorum." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar