Doktor, ambulans gelene kadar yaralıyı bekledi

Atatürk Havalimanı kavşağında otomobilin takla atması sonucu bir kişi yaralandı. Yaralanan otomobil sürücüsüne ilk müdahale, kazaya tanık olan doktor tarafından yapıldı. Doktor, ambulans gelene kadar hastanın başından ayrılmadı. Kaza,...

Google Haberlere Abone ol
Doktor, ambulans gelene kadar yaralıyı bekledi

Atatürk Havalimanı kavşağında otomobilin takla atması sonucu bir kişi yaralandı. Yaralanan otomobil sürücüsüne ilk müdahale, kazaya tanık olan doktor tarafından yapıldı. Doktor, ambulans gelene kadar hastanın başından ayrılmadı.

Kaza, Atatürk Havalimanı kavşağı girişinde meydana geldi. Cengiz Usta (27) yönetimindeki 34 ZR 3826 plakalı otomobil takla attı. Hemen arkasında ilerleyen Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil uzmanı Yılmaz Aydın, kazayı görür görmez aracını durdurarak sürücüyü çıkardı. Ardından otomobilinden getirdiği sağlık kitiyle ilk müdahaleyi yaptı. Ambulans gelene kadar hastanın başından ayrılmayan Aydın, kaza anını şöyle anlattı: “Önümüzde seyir halindeydi. Ramazan'da olabilecek bir olay. Hastanın durumu stabil gayet iyi. Hafif bir kafa travması var. Tedbir amaçlı hastaneye götürülecek. Biz, 112 gelene kadar başında bekledik.”

CİHAN

Yorumlar