Doğum sancısı çeken kadın emniyete ait kirpi aracıyla hastaneye yetiştirildi

Mardin’in Midyat ilçesinde dün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Doğum sancısı çeken kadın emniyete ait kirpi aracıyla hastaneye yetiştirildi

Mardin’in Midyat ilçesinde dün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. Kar kalınlığı şehir merkezinde 40 santimi bulurken, dağlık kesimlerde bir metreyi geçtiği belirtiliyor. Doğum sancıları çeken bir bayanın polisten yardım istemesi üzerine emniyete ait kirpi aracıyla hastaneye götürülürken, ambulanslar zincirsiz yollara çıkamadı. Trafik ekipleri şehir merkezinde zincirsiz araç kontrollerini sürdürdü.

    Sabah işyerlerini açmaya giden vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar şehir merkezinde yol çalışması yapılmamasına tepki gösterirken, uzun yıllardır kar yağışının bu kadar etkili olmadığını dile getirdi. Okulların tatil olmasını fırsat bilen öğrenciler kartopu oynamak için sokaklara dökülürken, tarihi kentte kartpostallık manzaralar oluştu.
    
    VATANDAŞLAR MAHSUR

    Bu arada Midyat-İdil karayolu 20. kilometresinde araçlarıyla mahsur kalan vatandaşlar için arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Karayollarına bağlı iş makinelerinin arızalanıp yollarda kaldıkları öğrenilirken, Midyat Belediyesi’ne ait iki iş makinesinin kara saplandığı ve yetkililerden yardım talep ettiği belirtildi. Askeri bir birlik de dağda kalan 2 çobanla birlikte Yayvantepe köyü yakınlarında mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için paletli araçlarla yola çıkmış ve kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. CİHAN

Yorumlar