Doğa yürüyüşleri başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen doğa yürüyüşleri havaların düzelmesiyle tekrar başladı.

Google Haberlere Abone ol
Doğa yürüyüşleri başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen doğa yürüyüşleri havaların düzelmesiyle tekrar başladı. Doğa yürüyüşünün ilki 16 Mart 2014 Pazar günü Kemer-Göynük Değirmendere Mahallesi’nde gerçekleştirilecek.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi halkın sosyal, kültürel ve sportif yaşantısına katkı sağlayabilmek, yaşam kalitelerini artırabilmek, ayrıca Antalya’nın doğal, tarihi mekanlarını ve güzelliklerini farklı bir fiziksel aktivite yolu ile sunabilmek amacıyla doğa yürüyüşlerinin 2014 yılı birinci etabını 16 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştiriyor.

    Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nce yürütülen ve Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) ile Antalya Anadolu Hastanesi’nin de destek verdiği doğa yürüyüşlerinin 2014 yılı birinci etabı 9 kilometrelik parkuru kapsıyor. İlk etap yürüyüş Kemer Göynük Değirmendere Mahallesi’ne gerçekleştirilecek. Doğa yürüyüşüne katılmak isteyen katılımcılar 321 24 70 ve 321 18 98 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alabilecek.
CİHAN

Yorumlar