Doç. Dr. Tahsin Parlak anısına karma sergi düzenlendi

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından, Doç. Dr. Tahsin Parlak anısına, Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde karma sergi düzenlendi. Serginin açılışı Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet...

Google Haberlere Abone ol
Doç. Dr. Tahsin Parlak anısına karma sergi düzenlendi

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından, Doç. Dr. Tahsin Parlak anısına, Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde karma sergi düzenlendi. Serginin açılışı Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kavukçu, Doç. Dr. Tahsin Parlak’ın dostları ve yakınları tarafından yapıldı.

Düzenlenen sergide, el dokuma halı ve kilimler, geleneksel ev eşyaları, hat sanatından örnekler ve çeşitli takılar sergilendi. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kavukçu açılışta yaptığı konuşmada, Doç. Dr. Tahsin Parlak’ın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, bu sergiyi kendisinin anısına düzenledikleri için mutluluk duydukları söyledi. Kavukçu, "Bu salonda çok önemli kişilerin çok önemli günleri oldu. Tahsin hoca da o heyecanı ve coşkuyu yaşayanlardan biriydi. Hocamızı yapıtlarıyla ve yetiştirdikleriyle yaşatmak en doğru karar olduğu için anısına bu sergiyi düzenlemeye karar verdik." dedi.

CİHAN

Yorumlar