Diyarbakır'da bugün bir asker daha şehit düştü

Sur ilçesinde devam eden operasyonlarda bugün bir asker daha şehit düştü. Bugün, daha önce Sur'da yaralanan bir başka asker de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti

Google Haberlere Abone ol
Diyarbakır'da bugün bir asker daha şehit düştü

Son Haberler

Diyarbakır'da Sur ilçesinde PKK tarafından kazılan hendekler ile kurulan barikatlara yönelik devam eden operasyonlarda bugün iki asker hayatını kaybetti. Askerlerden biri tedavi gördüğü hastanede diğeri ise operasyon sırasında öldü.

Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde sabah saatlerinde şehit olan bir askerin ardından öğle saatlerinde bir askerin daha şehit olduğunu açıkladı. Sur'da dün yaralanan bir asker, bu sabah saatlerinde şehit olmuştu. 

Genelkurmay'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: '03 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 13.10’da şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.

Yorumlar