Diyarbakır esnafına 50 bin lira müjdesi

Bakan Özhaseki, "Sayın Başbakanımız talimatlarını verdiler, (Diyarbakır) Sur içinde ne kadar esnafımız varsa hepsine 50 bin lira olmak üzere 6 ay ödemesiz, 2 sene vadeli kredi veriliyor. Sıfır faizli olarak veriliyor" dedi

Google Haberlere Abone ol
Diyarbakır esnafına 50 bin lira müjdesi
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Sayın Başbakanımız talimatlarını verdiler, Sur içinde ne kadar esnafımız varsa hepsine 50 bin lira olmak üzere 6 ay ödemesiz, 2 sene vadeli kredi veriliyor. Sıfır faizli olarak veriliyor. Bütün esnaf arkadaşlarımıza hayırlı olsun." dedi.

Başbakan Binalı Yıldırım, Diyarbakır'daki bir otelde, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Başbakan Yıldırım'ın konuşmasının ardından kürsüye gelerek terör olayları nedeniyle zarar gören Diyarbakır'ın Sur ilçesi esnafına müjde verdi.

Özhaseki, "Sur içinde gerek sıkıntılı, çatışmalı dönemde gerekse sonraki devam eden dönemlerde birçok arkadaşımızın işlerinin büyük sıkıntıya düştüğünü biliyoruz. O arkadaşlarımızın da beklentisi kredi konusu. Sayın Başbakanımız talimatlarını verdiler, Sur içinde ne kadar esnafımız varsa hepsine 50 bin lira olmak üzere 6 ay ödemesiz, 2 sene vadeli kredi veriliyor. Sıfır faizli olarak veriliyor.
Bütün esnaf arkadaşlarımıza hayırlı olsun." diye konuştu.

Yorumlar