Diyarbakır belediyesindeki arama sabaha kadar sürdü

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ndeki arama sabah 05.00'e kadar sürdü

Google Haberlere Abone ol
Diyarbakır belediyesindeki arama sabaha kadar sürdü
Sonhaberler / Haber Merkezi

Diyabakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ve Eşbaşkan Fırat Anlı dün akşam gözaltına alındı. Şüphelilerin gözaltına alınmasından sonra evlerinde yapılan aramalar saat 23.20’de sona ererken, Büyükşehir Belediye binasında yapılan arama ise bugün saat 05.20’ye kadar sürdü. Aramanın bitmesinden sonra polis Belediye önünde aldığı güvenlik tedbirlerini sürdürürken, saat 08.00 sıralarında Belediye yetkilileri ve daire başkanları kendi sorumluluklarında bulunan katlarda yapılan aramalardan sonra tespit yapıp tutanak tutmak için avukatlarla binaya girdikleri belirtildi.

DİSKİ’DE DE ARAMA YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi’nde arama sürürken, Büyükşehir’e bağlı Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü binasında saat 04.00’te başlatılan arama saat 07.00’ye kadar sürdü. HDP ve DBP, Büyükşehir Belediyesi eşbaşkanlarının gözaltına alınmasını protesto etmek için bugün saat 11.00’de Büyükşehir Belediyesi önünde toplanma çağrısı yapmıştı. Polis, bunun için Belediye çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Yorumlar

ihsan belediyeyi halkın hizmetine vereceğine kandilin hizmetinne verdi fetö ile anlaşma yaptı bu kadın azgın teröristin biri elbette içeri alınacak