Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Sason’a kitap yardımı

Diyanet İşleri Başkanlığı, Sasonlu öğrencilere dağıtılmak üzere ilçeye 500 adet kitap gönderdi.

Google Haberlere Abone ol
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Sason’a kitap yardımı

Diyanet İşleri Başkanlığı, Sasonlu öğrencilere dağıtılmak üzere ilçeye 500 adet kitap gönderdi.

Sason İstiklal Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Nazlı Aypak’ın girişimleriyle ilçeye gelen kitaplar Sason İmam Hatip Lisesi ve Sason Anadolu Lisesi'nde okuyan öğrencilere dağıtıldı.
Diyanet İşleri Basılı Yayınlar Daire Başkanlığı tarafından gönderilen kitapları dağıtan İstiklal Ortaokulu Müdürü M. Emin Çağlayan, müdür yardımcısı Mahmut Türe ve beden eğitimi öğretmeni Nazlı Aypak öğrencilere kitapların muhteviyatı ile ilgili bilgi verdiler.

Okul Müdürü M. Emin Çağlayan, “Yaklaşan Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Diyanet İşleri Basılı Yayınlar Daire Başkanlığı tarafından gönderilen, Ali Himmet Berki ve Osman Keskinoğlu’nun yazdığı 460 sayfalık 'Hazreti Muhammed ve Hayatı' isimli kitabı dağıttık. İlçe yöneticilerimiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de desteğiyle dağıttığımız 500 adet kitaptan sınav yapıp dereceye girenlere çeşitli ödüller vermeyi düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Daha önce de Diyanet İşleri Başkanlığı'nın desteğiyle 'Oku-Anla-Uygula Projesi'ni başlattıklarını belirten okul öğretmenlerinden Nazlı Aypak, yaklaşan Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan kitap talebinde bulunduklarını, gönderilen kitapları Sason İmam Hatip Lisesi ve Sason Anadolu Lisesi'nde okuyan öğrencilere dağıttıklarını ifade etti. Dağıtılan kitaplardan öğrencilerin çok istifade edeceğini açıklayan Sason İmam Hatip Lisesi Müdürü Halil İbrahim Eren, İstiklal Ortaokulu yöneticilerine ve kitapları gönderen Diyanet İşleri Başkanlığı'na müteşekkir olduklarını belirtti.
CİHAN

Yorumlar