DİVASEN Aydın il binası törenle açıldı

Aydın’da beş yıl önce kurularak teşkilatlanan Tüm Memurlar-Sen Konfederasyonu Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVASEN)'nın yeni hizmet binası törenle açıldı.

Google Haberlere Abone ol
DİVASEN Aydın il binası törenle açıldı

Aydın’da beş yıl önce kurularak teşkilatlanan Tüm Memurlar-Sen Konfederasyonu Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVASEN)'nın yeni hizmet binası törenle açıldı. Genel Başkan Hüseyin Demirci ve davetliler tarafından açılışı yapılan binanın sadece sendikaya kayıtlı üyelere değil, bütün Diyanet çalışanlarına hizmet verecek olduğunu belirten DİVASEN Aydın İl Temsilcisi Necmettin Tufan, katkısı olan herkese teşekkür etti.

Mevcut sendikalardan farklı bir anlayışa sahip olduklarını ve çalışanların sosyal haklarının korunmasının yanında kültürel alanlarda da hizmet vermeye çalıştıklarını belirten İl Temsilcisi Tufan, “Beş yıl önce kurulan sendikamız, her geçen gün hizmetlerini genişletiyor. Aydın’daki din görevlilerinin sıkıntılarıyla alâkalı çalışmalarında din görevlilerin ihtiyaçları, sosyal ve kültürel faaliyetlerinin karşılanması, mesleki dayanışmanın geliştirilmesi, görevliler arasında sendika ayrımı gözetilmeden sorun ve sıkıntıların oturularak konuşulup tartışılması için mekan oluşturmak istedik. Kıt imkanlarımıza rağmen Aydın Müftülüğü’nün karşısında bu hizmet binasında tüm Diyanet çalışanlarına hizmet vermek arzusundayız. Daha önce düzenlediğimiz çeşitli kursları, burada daha geniş şekilde düzenlemeyi düşünüyoruz. Ayrıca sendikamız, kısa sürede Aydın il merkezinde yetkili sendika olmuştur.” dedi.

Açılış töterine DİVASEN Genel Başkanı Demirci, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Fidan, İl Temsilcisi Tufan, il yönetim kurulu üyeleri ve Diyanet çalışanları katıldı. CİHAN

Yorumlar