Divan Bursa yeniden hizmete açıldı

Gezi olayları sebebiyle adı sıkça gündeme gelen Koç Grubu’na bağlı Divan Otelleri bünyesindeki Divan Bursa, 31 Mart 2014 tarihi itibariyle yeniden hizmete açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Divan Bursa yeniden hizmete açıldı

Gezi olayları sebebiyle adı sıkça gündeme gelen Koç Grubu’na bağlı Divan Otelleri bünyesindeki Divan Bursa, 31 Mart 2014 tarihi itibariyle yeniden hizmete açıldı. Şehrin doğal ve kültürel zenginliklerinin buluştuğu Kükürtlü’de, 105 oda ve Divan Pub ile hizmetlerine devam eden Divan Bursa, misafirlerini Divan otellerinin geleneksel konukseverliğiyle ağırlıyor.

30 ile 45 metrekare arasında değişen ve geniş balkonlu 105 odaya sahip otelin odalarında, toplam 40 ulusal ve uluslararası TV kanalı sunan uydu bağlantısı, LCD televizyon, zengin minibar seçenekleri, tüm otel dahilinde ücretsiz kablosuz internet, yağmur duşu, ücretsiz kahve ve çay seti ile yastık menüsü bulunuyor. Misafirlerini kaliteli hizmet anlayışı ile ağırlayan Divan Pub, geleneksel Divan mutfağı ve dünya lezzetlerini farklı menü alternatifleriyle konuklarına sunuyor.

CİHAN

Yorumlar