DİSK önündeki bekleyiş sürüyor

Sabah saatlerinden itibaren DİSK önünde bekleyen sendikalılar, slogan atarak Taksim’e yürümeye hazırlanıyor. İlerleyen saatlerde DİSK Başkanı Kani Beko’nun açıklama yapması bekleniyor. 1 Mayıs kutlamaları için yoğun güvenlik önlemi...

Google Haberlere Abone ol
DİSK önündeki bekleyiş sürüyor

Sabah saatlerinden itibaren DİSK önünde bekleyen sendikalılar, slogan atarak Taksim’e yürümeye hazırlanıyor. İlerleyen saatlerde DİSK Başkanı Kani Beko’nun açıklama yapması bekleniyor.

1 Mayıs kutlamaları için yoğun güvenlik önlemi alan emniyet güçleri Mecidiyeköy Meydan, Şişli Camii önü, Abide-i Hürriyet, Halasgargazi caddeleri ve buralara çıkan ara sokakları araç ve yaya trafiğine kapattı. TOMA ve zırhlı polis araçları, Halasgargazi Caddesi üzerinde konuşlandı. Ergenekon Caddesi ve Mecidiyeköy tarafından DİSK önüne görevli ve basın mensuplarından başka kimse alınmıyor. Sendika temsilcileri ve işçilerden oluşan yaklaşık 200 kişilik grup DİSK önünde slogan atıp marş söyleyerek Taksim’e yürümeye hazırlanıyor. Yerli ve yabancı çok sayıda basın mensubu da DİSK önünde bekliyor.

İlerleyen saatlerde DİSK Başkanı Kani Beko’nun açıklama yapması bekleniyor. CİHAN

Yorumlar