Dişhekimleri Odası’nda Hasan Yaman güven tazeledi

Adana Dişhekimleri Odası 15. Olağan Genel Kurulunun ardından yapılan seçimlerde Hasan Yaman’ın hazırladığı tek liste, üyelerden tam destek aldı.581 üyesi bulunun odaya tekrar başkan seçilen Hasan Yaman, “Oda başkanlığında ikinci dönemi...

Google Haberlere Abone ol
Dişhekimleri Odası’nda Hasan Yaman güven tazeledi

Adana Dişhekimleri Odası 15. Olağan Genel Kurulunun ardından yapılan seçimlerde Hasan Yaman’ın hazırladığı tek liste, üyelerden tam destek aldı.

581 üyesi bulunun odaya tekrar başkan seçilen Hasan Yaman, “Oda başkanlığında ikinci dönemi bitirdim, üçüncü döneme giriyoruz. Tek liste olmasına rağmen meslektaşlarım seçimlere yoğun bir katılım gösterdiler. Adana’nın en güzel mevsimin de bu güzel havada tatil yapmayıp, odalarına sahip çıkmaları, oylarını kullanmaları bize çok memnun etmiştir. Bu durum bizlere duyulan güvenin bir göstergesidir. Hem kendim hem yönetim kurulundaki arkadaşlarım adına meslektaşlarıma çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu. Meslektaşlarının verdiği destek ile dişhekimliğinde kaliteyi ve standardı yükseltebilmek için çalışacaklarını belirten Yaman, “Meslektaşlarımızın mesleki açıdan çağın gerisinde kalmamaları için gösterdiğimiz çabayı arttıracak çalışmaları yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Adana Dişhekimleri Odasının yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Hasan Yaman, Hasan Boğa, Fatih Güler, Metin Ersoy, Yusuf İzzettin Çamurdan, Nevin Kilecioğlu, Buket Uguz, Oğuzhan Ünal, Kadri Tuğbay Atay.

CİHAN

Yorumlar