Diş hekimlerine dental implant semineri

Bursa İmplantoloji Derneği dişhekimlerine yönelik ‘İmplant Direct Eğitim Günleri İleri Cerrahi Kursları-I’ isimli seminer düzenledi. Seminere konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Ateş Parlar, dental implantolojide günümüzün yumuşak doku...

Google Haberlere Abone ol
Diş hekimlerine dental implant semineri

Bursa İmplantoloji Derneği dişhekimlerine yönelik ‘İmplant Direct Eğitim Günleri İleri Cerrahi Kursları-I’ isimli seminer düzenledi. Seminere konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Ateş Parlar, dental implantolojide günümüzün yumuşak doku cerrahisi ve manüplasyonu ve protetik tasarımı hakkında bilgiler verdi.

Bursa İmplantoloji Derneği Başkanı Dişhekimi Gürkan Kaya, semineri düzenlemekteki amaçlarını söyle anlattı: "21.yy da teknolojinin geldiği son nokta olan kaybedilen bir dişin yerine çene kemiğine özel bir cerrahi tedavi yaklaşımıyla uygulanan dental implantlar bugün sadece kaybedilen dişin yerine uygulanan yapay bir diş olarak görülmemeli. Estetik uygulamaların birinci derece ön planda tutulduğu özel cerrahi tedavi yaklaşımlarıyla orjinal dişe en yakın ağız ve çevre dokularıyla uyumlu dental implantlar bu alanda yetkin diş hekimleri tarafından uygulanmalı.”

Dişhekimi Gürkan kaya "İmplant Direct Eğitim Günleri İleri Cerrahi Kursları" serilerinin periyodik olarak düzenli bir şekilde Bursa da gerçekleştirileceğini belirtti.

CİHAN

Yorumlar