Diş hekimlerinden ÇGC’ye hayırlı olsun ziyareti

Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Yaman, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Diş hekimlerinden ÇGC’ye hayırlı olsun ziyareti

Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Yaman, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Geçen hafta yapılan genel kurulda yeniden seçilen Başkan Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleri Sait Güleç, Sabit Özkeser, Halil Akılevi, Ömer Üney, Mutlu Mete, Arif Basri Baş, Yusuf Baştuğ, Aliye Gültekin’e hayırlı olsun diyen Yaman, ÇGC’nin Adana için çok önemli kurumlardan biri olduğunu söyledi.

Hasan Yaman, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve diş hekimlerinin sorunlarının yansıtılmasında cemiyetin her zaman desteğini gördüklerini aktardı. Güzel ilişkinin bundan sonrada süreceğine inandığını ifade eden Hasan Yaman, “İşiniz gerçekten meşakkatli ve zor. Göreviniz gerçekleri kamuoyuna bildirmek. Son dönemde ülkemizde inanılmaz şeyler yaşanıyor. İnsan hakları açısından maalesef geriye bir gidiş var. Sansür inanılmaz boyutta uygulanıyor, gayri ahlaki uygulamalar var. Basın çalışanlarına baskılar arttı. Bunlar son derece yanlış. Halkımızın gerçekleri bilme hakkı vardır. Ülkemizin, Adana’nın hali içimizi burkuyor. Askerimiz, polisimiz, hukukumuz, basınımız değersizleştirildi. Diyanet siyasete alet edilmeye başladı. Bu durum hoş olmayan sonuçlar doğurabilir.” diye konuştu.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sivil toplum kuruluşlarının ülkelerin gelişmesinde demokratikleşmesinde çok önemli olduğunu aktaran Esendemir, “Burada en büyük görev siyasilere düşüyor. Hem milletvekili adayları hem de belediye meclis üyeleri belirlenirken STK temsilcilerinin da düşünülmesi gerekir. Önümüzde bir yerel seçim var. Siyasi partiler meclis üyelerini ranta değil de hizmete yönelik yaparlarsa, diş hekimleri, şehir plancıları, tabip, mimar, mühendis odaları, gazeteciler cemiyetinden insanlar oldu mu bu şehir daha güzel gelişir.” dedi.
CİHAN

Yorumlar