Diriliş Ertuğrul'dan Aydın Doğan'ın zoraki ödülüne ret

Her çarşamba bütün diziler arasında en çok izlenen dizi olmayı başaran Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncusu Güner, Altın Kelebek'te verilen ödülü 'zoraki' olduğunu belirterek yere çarptı ve hakkettikleri ödüllerin verilmemesinden yakındı

Google Haberlere Abone ol
Diriliş Ertuğrul'dan Aydın Doğan'ın zoraki ödülüne ret
Sonhaberler | Haber Merkezi 

Diriliş Ertuğrul dizisi ekibinden Doğan Bey karakterini canlandıran Cavit Çetin Güner, Aydın Doğan'ın bünyesinde düzenlenen 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde kendilerine 'zoraki' olarak verildiğini belirttiği ödülü yere çarptı, sitem etti. Güner, en iyi dizi oldukları halde hakkettikleri ödülleri alamadıklarını söyledi.  

'En İyi Dizi' ödülü olan Diriliş Ertuğrul'un oyuncularından Güner, Instagram hesabından şu fotoğrafı ve notu paylaştı: 3 sezondur sadece kendi gününün degil ayin en çok izlenen dizisine mecburen ödül verdiler.. mecburen diyorum çünkü cayir cayir en iyi oyuncu en iyi yapim en iyi yönetimde bizim hakkimiz ama onlardan degiliz yabugüne kadar vermediler bugünde yarim agiz verdiler ve mikrofon bile uzatmadan kulisin yolunu gösterdiler.. her carsamba raitingde gösteriyoruz hak ettigimiz degeri aslinda anlayana.. bu ödülün degeri fotografta! Pabucum daha degerli su an.

Yorumlar

Mecnun Gönder onu geri münasip gözlerine :((( soksunlar sizlerin ödülü seyircinin naçizane gonludur