Direksiyon hakimiyetini kaybeden bayan sürücü direğe çarptı: 2 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bayan sürücü önce park halindeki otomobile daha sonra da elektrik direğine çarptı.

Google Haberlere Abone ol
Direksiyon hakimiyetini kaybeden bayan sürücü direğe çarptı: 2 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bayan sürücü önce park halindeki otomobile daha sonra da elektrik direğine çarptı. Yaralı kadın kendinden çok arabadaki çocuğunun kurtarılmasını isterken, itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışması sonrasında otomobilden çıkarılan sürücü ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

    Kaza, Süleymanlar Mahallesi Necati Ertan Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre işe gitmek için çocuğu Senanur (4) ile birlikte yola çıkan 67 LR 458 plakalı hususi otomobil sürücüsü Ayşe Ünlü (31) Adliye Lojmanları istikametinden çarşı merkezi istikameti merkezine gittiği sırada önüne çıkan başka bir otomobil nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yolda dönmeye başlayan otomobil ilk olarak park halinde ki 14 DZ 565 plakalı otomobile daha sonrada elektrik direğine çarparak durabildi. Otomobilde sıkışan sürücü ve kızının yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.

    Vatandaşların haber verdiği ve kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, aracın arka camından çıkardıkları Senanur'u sakinleştirmeye çalıştı. İtfaiye ekipleri kazada korkan minik kızı kaza yerine gelen ambulansa bindirerek Ereğli Devlet Hastanesi'ne gönderdi.

    Araç içerisinde sıkışan anne Ayşe Ünlü'yü kurtarmak için çalışma başlatılan itfaiye ekipleri, aracın sıkışan kapısını kısa süren çalışma ile açtı. Sağlık ekipleri ile birlikte araçtan çıkarılan Ayşe Ünlü ambulansa alınarak Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Yaralı sürücü Ayşe Ünlü'nün sol ayağında kırık olduğu, 4 yaşındaki kızı Senanur’un sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

    Hurdaya dönen otomobil çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Kazayla ilgili tahkikat sürdürülüyor. CİHAN

Yorumlar