'Dinamik kavşak' çalışması da şehir trafiğine çözüm olmadı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'dinamik kavşaklar' trafiğine çözüm getirmedi. Ramazan ayında da trafik yoğunluğuna takılan sürücüler, hergün aynı sıkıntıyı yaşamaktan bıktıklarını belirterek, şehir...

Google Haberlere Abone ol
'Dinamik kavşak' çalışması da şehir trafiğine çözüm olmadı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'dinamik kavşaklar' trafiğine çözüm getirmedi. Ramazan ayında da trafik yoğunluğuna takılan sürücüler, hergün aynı sıkıntıyı yaşamaktan bıktıklarını belirterek, şehir trafiğine köklü çözümler istiyor.

Gaziantep trafiğini hafifletmek için Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'dinamik kavşak' çalışması da yeterli olmadı. Kavşakta bulunan kameralar ile trafik yoğunluğu olan yerlere akış önceliği verilecek dinamik kavşak sistemi de şehir trafiğine çözüm olmadı. Trafik ışığında bekleyen 100'lerce araç şoförü, Ramazan ayında köklü çözümler istiyor. Trafikte artık çileden çıktığını vurgulayan bir sürücü, “Trafik rezalet, çözüm bulunması gerekir. Şu kalabalığa baksana, insan zaten çileden çıkıyor bu sıcakta. 10 dakikadan beridir oradan buraya gelemedim. Cadde de en geniş caddelerden bir tanesi.” dedi.

Dinamik kavşakların hiçbir etkisi olmadığını dile getiren bir vatandaş, yolların biran önce açılmasını istediğini söylerken başka bir sürücü ise, “Trafik, rahatsızlık verecek şekilde yoğun. Dinamik kavşakların çok fazla etkili olduğunu düşünmüyorum.” diyor.

Işıklarda dakikalarca kalan bir diğer sürücü de, “Hiç memnun değilim çalışmalardan. Şu ışıkları gördükçe yaklaşmak istemiyor insan. Dinamik kavşakların hiçbir etkisi olmadı. Yolları genişletmeleri lazım.” şeklinde tepkisini dile getirdi. CİHAN

Yorumlar