Dilovası'ndaki fabrika yangını kontrol altına alındı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde atık yağ fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri, fabrikayı soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Çift taraflı ulaşıma kapanan D-100 karayolu ise henüz açılmadı. Dilovası...

Google Haberlere Abone ol
Dilovası'ndaki fabrika yangını kontrol altına alındı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde atık yağ fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri, fabrikayı soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Çift taraflı ulaşıma kapanan D-100 karayolu ise henüz açılmadı.

Dilovası Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren atık yağ dönüşüm fabrikasında bugün saat 09.50 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Patlamanın ardından atık yağlar tutuştu ve alevler kısa sürede fabrikayı sardı. İlk müdahaleyi Dilovası Belediyesi itfaiye ekipleri yaptı. Yetersiz kalması üzerine çevre ilçeler ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri de olay yerine sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonucu yangın yaklaşık 2 saat sonra kontrol altına alındı. Ekiplerin fabrikayı soğutma çalışmaları sürüyor. Öte yandan, yangın çift taraflı ulaşıma kapatılan D-100 karayolu henüz ulaşıma açılmadı.

CİHAN

Yorumlar