Dil ve Kültür Festivali'nde Alman öğrenciye doğum günü sürprizi

Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından 'Dünyanın Renkleri' sloganıyla bu yıl 12.'si düzenlenen Uluslararası Dil ve Kültür Festivali, Ses Finali’nin bitiminde sürpriz bir doğum günü partisi yapıldı.Sala Palatului’deki muhteşem...

Google Haberlere Abone ol
Dil ve Kültür Festivali'nde Alman öğrenciye doğum günü sürprizi

Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından 'Dünyanın Renkleri' sloganıyla bu yıl 12.'si düzenlenen Uluslararası Dil ve Kültür Festivali, Ses Finali’nin bitiminde sürpriz bir doğum günü partisi yapıldı.

Sala Palatului’deki muhteşem törenin sona ermesiyle birlikte sahnede toplanan öğrenciler, 17 yaşına giren Alman öğrenci Alena Milojic’in doğum günü kutladı. Öğretmenleri ve arkadaşlarının sürpriz karşısında duygulanan öğrenci, sonrasında doğum günü pastasını kesti. Doğum günü aynı zamanda bu ay içinde doğan tüm öğrenciler için düzenlendi ve öğrencilere hediyeler verildi.

ÖĞRENCİLER BİRBİRLERİ İLE PAYLAŞTI

Öte yandan Romanya’da iki gün süren etkinliklerin bitmesi ile birlikte dünyanın değişik ülkelerinden gelen öğrenciler birbirleri ve öğretmeleri ile vedalaştı. Vedalaşma sırasında öğrencilerin oldukça duygulandıkları gözlendi.

CİHAN

Yorumlar