Didim Hale Okuma Salonu'nda 'Herkes O'nu Okuyor'

Aydın'ın Didim ilçesinde, Didim Memurlar ve Eğitimciler Derneği bünyesinde açılan Hale Okuma Salonu'nda, "Herkes O'nu Okuyor" yarışması kapsamında, "Efendiler Efendisi" kitabı öğrencilere dağıtıldı.

Google Haberlere Abone ol
Didim Hale Okuma Salonu'nda 'Herkes O'nu Okuyor'

Aydın'ın Didim ilçesinde, Didim Memurlar ve Eğitimciler Derneği bünyesinde açılan Hale Okuma Salonu'nda, "Herkes O'nu Okuyor" yarışması kapsamında, "Efendiler Efendisi" kitabı öğrencilere dağıtıldı. Dernek Başkanı İsmail Batur, okuma salonunda toplam 45 öğrencinin okula ve sınava hazırlık kurslarına katıldığını belirterek, “Bugün de burada bu öğrencilerin tamamının yarışmaya öğrencilerimizin katılımını sağlamak ve İnsanlığın İftihar Tablosu'nu tanıtmak, sevdirmek ve hayatlarını Peygamberimiz (SAV)'in çizgisinde yaşamalarına vesile olmak amaçlanmıştır.” dedi.

Hale Okuma Salonu'nun açılmasına vesile olan işadamı Sinan Yüksel ise, "Herkes O'nu Okuyor yarışması vesilesiyle bugün burada bu kitabı öğrencilere vermekten çok büyük bir keyif aldım.” diye konuştu. Öğrencilerden, Ege Bölgesi çapında "Genç İnsan ve Namaz" adlı kitaptan düzenlenen sınavda Aydın birincisi olan Fatih Ülker de işadamlarına teşekkür ederek, derece alacağını ve kitabı dikkatli okuyacağını söyledi. Okuma Salonu Müdürü Nurullah İlaiz, "Bu sene hizmete giren okuma salonumuzda öğrencilerimiz eğitimlerini sürdürmektedir. Herkes O'nu Okuyor kapsamında yapılacak sınavda öğrencilerimize başarılar diliyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar