Didim Gonca Koleji bursluluk sınavı düzenledi

Aydın'ın Didim ilçesindeki Özel Gonca Koleji, 2014-2015 eğitim öğretim yılında burslu okuyacak öğrenciler için sınav düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Didim Gonca Koleji bursluluk sınavı düzenledi

Aydın'ın Didim ilçesindeki Özel Gonca Koleji, 2014-2015 eğitim öğretim yılında burslu okuyacak öğrenciler için sınav düzenledi. Okuldaki sınava 200 kişi katıldı. Birinci öğrenci yüzde 100, ikinci yüzde 75, üçüncü yüzde 50 ve ilk sekize girenler yüzde 30 indirimden faydalanacak. Sınava katılanlardan 32 öğrenci, burs ve hediye kazandı.

Bursluluk sınavına gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını belirten Gonca Koleji Müdürü Buhari Kaçar, "Her öğrenci bir incidir. Hayatlarının ilk yıllarında kazandıkları bu başarılarının, hayat boyu artarak devam etmesini diliyorum. Eğitim, ihmal edilememesi gereken ciddi bir iştir. Gonca Kolejimiz, 14 yıl boyunca Didim’de eğitim öğretime ciddi katkılar sağlamıştır. Bu konuda adeta bir lokomotif vazifesi görmektedir.” dedi. İlkokul 4, ortaokul 5, 6 ve 7. sınıflar arasında yapılan bursluluk sınavda dereceye giren öğrencilerin ödüllendirildiğini belirten Müdür Kaçar, “Okulumuz cep sinema salonunda ödül töreni düzenledik. Her sınıftan ilk sekiz dereceye giren öğrencilere hediyeler verdik. Birincilere tablet ve yüzde 100 bursluluk, ikincilere fotoğraf makinesi ve yüzde 75 bursluluk, üçüncülere mp4çalar ve yüzde 50 bursluluk, dördüncü ve beşinci olanlara USB bellek ve yüzde 30 bursluluk, altı, yedi ve sekizincilere ise yüzde 30 bursluluk indirimi verildi.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar