Didem Bekiroğlu Bale ve Sanat Merkezi’nden ‘Biz Ebruyuz’a destek

Adana Emniyet Müdürlüğü’nün suç oranının yüksek olduğu mahallelerdeki öğrencilerin üniversite sınavlarına hazırlanması için başlatılan ve işadamlarına teslim edilen Biz Ebruyuz Derneği’ne Didem Bekiroğlu Bale ve Sanat Merkezi...

Google Haberlere Abone ol
Didem Bekiroğlu Bale ve Sanat Merkezi’nden ‘Biz Ebruyuz’a destek

Adana Emniyet Müdürlüğü’nün suç oranının yüksek olduğu mahallelerdeki öğrencilerin üniversite sınavlarına hazırlanması için başlatılan ve işadamlarına teslim edilen Biz Ebruyuz Derneği’ne Didem Bekiroğlu Bale ve Sanat Merkezi de destek verdi.

    Okulun Çukurova Belediyesi Tiyatro Salonu'nda düzenlenen yıl sonu mezuniyet programına İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Biz Ebruyuz Derneği Başkanı Gökhan Gündoğdu ve veliler katıldı.

    Son 2 yıldır mezuniyet törenlerindeki gelirini sosyal projelere harcayan Didem Bekiroğlu Bale ve Sanat Merkezi bu yılki mezuniyetin gelirini de Biz Ebruyuz Derneği’ne ayırdı. Öğrencilerin büyülü gösterisini salonu dolduran veliler ayakta alkışlarken özellikle öğrencilerin kostümleri, dansları, ışık ve ses sistemi büyük beğeni topladı.

    Programın sonunda İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve Biz Ebruyuz Derneği Başkanı Gökhan Gündoğdu, katkılarından dolayı Didem Bekiroğlu’na teşekkür plaketi vererek "Derneğimizde bulunan öğrencilerimizin eğitimleri için yanımızda olan tüm kişi, kurumlara minnettarız. Didem Bekiroğlu’nun şahsında derneğimize destek olan siz değerli velilere ve öğrencilerimize teşekkür ederiz." dedi. CİHAN

Yorumlar