Dicle EDAŞ’tan kaçak denetimi

Dicle EDAŞ’a bağlı 80 kişilik abone kontrol ve denetim ekibi, rutin çalışmalar kapsamında merkez Bağlar Mahallesi'nde tarama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Dicle EDAŞ’tan kaçak denetimi

Dicle EDAŞ’a bağlı 80 kişilik abone kontrol ve denetim ekibi, rutin çalışmalar kapsamında merkez Bağlar Mahallesi'nde tarama yaptı. Abonesi olmayan ve kaçak elektrik kullanan şahıslar hakkında tutanak tutuldu.

Batman Dicle EDAŞ abone kontrol ve denetim ekipleri, Bağlar Mahallesi'nde abonesiz tespiti, kaçak kullanım ve sayaç değişimi ile ilgili çalışma yaptı. 80 kişinin katıldığı çalışmada abonesi olmayan haneler ve usulsüz elektrik enerjisi kullanan kişilerle ilgili tutanak tutuldu. Yapılacak inceleme ve kontrol raporları sonucunda abonesi olmayan kişiler ve usulsüz elektrik enerjisi kullanan aboneler ile ilgili tahakkuk yapılacağı ve Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulacağı öğrenildi.

Dicle EDAŞ yetkilileri, bu tür çalışmaların periyodik olarak devam edeceğini belirterek, kaçak elektrik kullanımı konusunda çalışmalarının tavizsiz bir şekilde süreceğini açıkladı. Yetkililer, "Bağlar ve çevresinde ekiplerimizin yaptığı çalışmalar sırasında vatandaşlarımızın hoşgörülerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Hedefimiz sağlıklı ve kesintisiz enerji sağlamaktır." şeklinde konuştu. Yetkililer, kaçak elektrikle mücadele çalışmalarının bundan sonra da aralıksız bir şekilde kent genelinde devam edeceğini sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar