DHMİ 'avans' sözlerine cevap verdi

Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğü (DHMİ), Milas-Bodrum Havalimanı Terminalleri'nin işletme hakkının devri ihalesi sırasında, İhale Komisyonu Başkanı Zafer Topuz ile İhale Komisyon Üyesi Muhsin Karakurt arasındaki diyelogda görüntülere yansıyan 'avan.

Google Haberlere Abone ol
DHMİ 'avans' sözlerine cevap verdi

Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğü (DHMİ), Milas-Bodrum Havalimanı Terminalleri'nin işletme hakkının devri ihalesi sırasında, İhale Komisyonu Başkanı Zafer Topuz ile İhale Komisyon Üyesi Muhsin Karakurt arasındaki diyelogda görüntülere yansıyan 'avans' konuşması üzerine açıklama yaptı.

"İhaledeki 'avans' muhabbeti açık mikrofona yansıdı" başlıklı medyada yer alan haberlere işaret edilen açıklamada, "Haberde yer alan konuşma içeriğinden de anlaşılacağı üzere, konuşma, ihale şartnamesi ve sözleşmesi gereği ihale sonucunda elde edilecek imtiyaz gelirinden alınacak yüzde 20 peşinatın, DHMİ’nin bütçesi çerçevesinde nasıl kullanılabileceğine ilişkindir. Konuşma esnasında bu yüzde 20’lik peşinat, gündelik kullanım alışkanlığı ile 'avans' olarak ifade edilmiştir." görüşü belirtildi.
CİHAN

Yorumlar