Devrilen çöp kamyonu E-5’te kontak kapattırdı

E-5 Karayolu’nda çöp kamyonunun devrilmesi sonucu meydana gelen kaza, trafiği felç etti.

Google Haberlere Abone ol
Devrilen çöp kamyonu E-5’te kontak kapattırdı

E-5 Karayolu’nda çöp kamyonunun devrilmesi sonucu meydana gelen kaza, trafiği felç etti. İşe gidiş saati olması sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu. Çöp kamyonunun yaklaşık 2,5 saat sonra kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

Kaza, E-5 Karayolu Merter mevkiinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Edirne istikametine ilerleyen bir çöp kamyonu sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Yan yatan kamyon sebebiyle E-5 Karayolu trafiğe tamamen kapandı. Kaza adresine gelen trafik ekipleri çöp kamyonunun kaldırmak için ola yerine vinç çağırdı. Tamamen duran trafik aralıklarla tek şeritten kontrollü olarak verilmeye başlandı. Çöp kamyonunu kaldırmaya çalışan vincin halatları kopunca çalışma süresi de uzadı.

İşe gidiş saati olması sebebiyle E-5 Karayolu’nda trafik adeta kilitlendi. Kamyonu kaldırma çalışmaları sürerken Atatürk Havalimanı yönüne gitmekte olan sürücüler kontak kapatmak zorunda kaldı. Araçlarından inen sürücüler uzun süre yolun açılmasını bekledi. Bazı sürücüler ise geri geri gelerek yan yola geçti. Bazı vatandaşla de servis araçlarından inerek Metrobüs’e bindi. Trafikteki sıkışıklığın sebebini bilmediğini aktaran sürücüler, kontak kapatarak beklediklerini ifade etti.

Yaklaşık 2,5 saatlik çalışmanın ardından devrilen çöp kamyonu olay yerinden kaldırıldı. E-5 Karayolu’ndaki trafik de kamyonun kaldırılmasıyla normale döndü.



CİHAN

Yorumlar