Devlet Tiyatrosu çalışanlarına saldırı: 4 yaralı

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi özel güvenlik çalışanları, bir inşaat firması çalışanlarının saldırısına uğradı. Güvenlik kameralarına da yansıyan saldırıda silahların kullanıldığı görüldü....

Google Haberlere Abone ol
Devlet Tiyatrosu çalışanlarına saldırı: 4 yaralı

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi özel güvenlik çalışanları, bir inşaat firması çalışanlarının saldırısına uğradı. Güvenlik kameralarına da yansıyan saldırıda silahların kullanıldığı görüldü. Çıkan olaylarda yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, atölyelerin bulunduğu alanın yanına iş merkezi yapan inşaat firması çalışanları, söz konusu alana çit çekmek istedi. Devlet Tiyatrosu görevlileri olaya müdahil oldu. Bunun üzerine güvenlik görevlileri ile firma çalışanları arasında tartışma çıktı. İnşaat çalışanı kalabalık bir grup, tiyatro bölgesine girdi. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kalabalık halinde gelen inşaat çalışanları, koşarak tiyatro alanına girdi. Bu sırada bir kişi, arkasında polis memuru olmasına rağmen belindeki silahı çekip, güvenlikçilere doğrulttu. Az sayıda olduğu görülün güvenlikçiler, kendilerini korumak için havaya ateş açtı. Güvenlikçiler, bir süre sonra bulundukları yerden koşarak uzaklaştı. İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi alanına giren inşaat çalışanları ise güvenlik görevlilerini kovaladı. Bir süre güvenlikçilerle inşaat çalışanları arasında kovalamaca yaşandı. Grup daha sonra bulundukları yerden ayrıldı.

Çıkan olaylarda, 1’i kadın güvenlikçi olmak üzere 4 kişi yaralandı. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı. CİHAN

Yorumlar