Devlet Bahçeli Yenikapı'da konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yenikapı'daki konuşmasında 'Türkiye burada, irade burarda' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Devlet Bahçeli Yenikapı'da konuştu
Yenikapı'daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kürsüye çıkarak konuşmasını yaptı.

Bahçeli, kürsüye çıkışında "Büyük Türk Milleti, Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın TBBM Başkanı, Sayın Başbakan Analamuhalefetinin Genelbaşkanı, Sayın Genelkurmay Başkanı, sayın sivil toplum kuruluşlarının başkanları, yere göğe sığmayan bu kalabalığı selamlıyorum." dişerek konuşmasında başladı.

Bahçeli konuşmasında şunları söyledi: Kardeşlerimi buradan kucaklıyorum. Heyecanınınız güç veriyor. Tüm Türkiye'yi hasretle kucaklıyor, hepinize sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Bu ihtişamlı coşkudan görüyorum ki, aramzı sokulmak istenen fitenelere rağmen dik durdunuz. Al bayrağmızıa sahip çıktınız. Hainlere dersini verdiniz. Teröristlere haddini bildirdiniz. Ben de varım ve buradayım dediniz. Yıkılmadan ve ayaktayım diyerek Yenikapı'ya koştunuz, Yeni bir dirilişin müjdesini verdiniz. Bahtiyarım çünkü Türkiye'nin şahlanışınız izliyorum. Türkiye burada Millet burada, bükülümez bilek kudret burada bu meydanadır. Türkiye tüm görkemiyle yeni bir sefere Yenikapı'dan başlamaktadır. Hepinizle övünüyorum. Türk milletiyle iftihar ediyorum.

Biliniz 15 Temmuz yeni bir istila hamlesiydi. Mondros'taki yıkım planları 15 Temmuz'da yeniden ortaya çıktı. Zalimler, hainler bu kez Türk askeri kılığına girdiler. Milletin silahını millete çevirdiler. Milletin imkanlarını millete karşı kullandılar. Alim kılıklı bir terörist öfke nöbetleriyle cinayet şebekelerine Türkiye'ye vur emri verdi. İblis görünümlü bu vaiz, Türk ve Türkiye düşmanlığıyla doruğa çıktı.

FETO darbesi 620 yıl önce Kosova'da mağlup olanların yeniden ayaklanmasıdır. 

MHP Genel Başkanı Devlet Baphçeli, alim ve hoca görünümlü bir teröristin sığındığı Pensilvanya'dan estirdiği beddua seanslarıyla, nefret söylemleriyle, öfke nöbetleriyle çetesine, cinayet örgütüne "Türkiye'ye vurun" emri verdiğini ifade ederek, şunları kaydetti:
"İblise ruhunu satan bu vaiz, Müslüman görünümlü bu voyvoda; vadanlıkta, ihanette Türk ve Türkiye düşmanlığında doruğa çıktı, fitne ve münafıklıkta rekorlar kırdı. Haçlı emellerinin taşıyıcılığını yapan FETÖ, Türkiye'nin kalbine nişan aldı. Tarihi şark planının hissedarları FETÖ'yü Türk milletine saldırttı. Türk vatanını çekemeyen, üzerine çöreklenmek isteyen, milletimizin varlığından rahatsız olan ne kadar kanı bozuk olan çevre varsa FETÖ'nün sırtını sıvazladı, eline silah tutuşturdu. 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsü; 627 yıl önce Kosova'da mağlup olanların yeni bir kalkışmasıdır. 620 yıl önce Niğbolu'da ezilenlerin tekrardan başını kaldırmasıdır. 572 yıl önce Varna'da, 563 yıl önce İstanbul'da, 490 yıl önce Mohaç'ta döktükleri kanda boğulduklarını sandıklarımızın yeniden karşı harekatıdır. 15 Temmuz'da TBMM'yi, emniyet ve istihbarat kuruluşlarını bombalayıp, sivil ve masum vatandaşlarımızı katledenlerle; 101 yıl önce Çanakkale kıyılarına gelip üzerimize ateş saçanlar aynı karanlık yolun yolcusudur. Bunlar Müslüman Türk'ün canıyla beslenen, hayat ve varlık haklarını çiğnemekle görevlendirilen yaratılmışların en aşağısı, en alçağıdır. Ama unuttukları, ihmal ettikleri Türk milletinin asaleti ve gücüdür. 15 Temmuz'da tankın önüne milli vicdan dikildi. 15 Temmuz'da mütecaviz ve melun girişime millet 'dur' dedi. Demokrasinin namusunu, cumhuriyetin şeref ve kazanımlarını sizler korudunuz, milli sipere sizler yattınız. Helal süt içmiş hangi vatan evladı, 15 Temmuz akşamındaki böyle bir tablo karşısında suskun kalabilirdi? Kim, milletimize biçilmek istenen bu kefeni kader diye kabul edebilirdi? Hangi millet ve vatan sevdalısı kardeşim olanları hazmedebilirdi? Tanı ağarmayan zifiri geceye mahkum etmek istediler, itiraz ettiniz. İradenizi çalmak istediler, reddediniz. Yeri geldi tankın önüne yattınız. Yeri geldi kurşunların üzerine tıpkı gül bahçesine girercesine yürüdünüz. Ateşe, kine, nifaka kafa tuttunuz, ihanete bu aziz vatanı dar ettiniz. Çünkü siz Türk milletisiniz. Çünkü siz Türkiyesiniz. Sizler büyük bir ecdadın, muazzam bir tarihin mirasçılarısınız."

Bahçeli konuşamsını, "Ne Mutlu Türküm Diyene" diyerek bitirdi. 
 

Yorumlar