Devlet Bahçeli, Gaziantep’e geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 27 Nisan Pazar günü Gaziantep’e geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Devlet Bahçeli, Gaziantep’e geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 27 Nisan Pazar günü Gaziantep’e geliyor. Bahçeli, partisinin il başkanlığının ardından, MHP’nin Gaziantep’te kazandığı ilçe olan Oğuzeli’nde yeni başkan Mehmet Sait Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunacak.

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Doğan’ın görevinden ayrılmasının ardından Gaziantep’te yeni il başkanı seçilen Muhittin Taşdoğan, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Doğan’ın özel nedenlerle il başkanlığı görevini bıraktığını ifade eden Taşdoğan, “Tüzüğümüze göre yönetim kurulumuzun, başkanın ayrılması durumunda, kendi içerisinden başkanını seçmesi gerekiyor. Biz de bu maddeye uygun olarak tüzüğümüzü işlettik. Arkadaşların tamamının oyuyla il başkanlığı görevi bana verildi. Biz de hemen kararımızı genel merkezimize ve genel başkanımıza gönderdik. Onaylandıktan sonra resmi olarak görevimizin başındayız. Memleketimize hayırlı hizmetler yapmayı Cenab-ı Allah inşallah bizlere nasip eder. Partimiz içerisinde birlik beraberlik, bütünlük, kardeşlik ruhunu da en iyi şekilde en yükse seviyeye çıkaracağımıza Allah’ın izniyle hiç şüphemiz yok. Bu konuda teşkilatın ana damarlarından gelmemden dolayı herkesin ne istediğini, ne yapmak istediğini, hedeflerini, ilkelerini çok iyi bilmekteyim. Partimin temel görüşlerini, dünya görüşünü, dünyaya bakış açısını, dünyaya Türkçe bakmasını çok iyi bildiğimiz için, inşallah Türkiye’nin 6’ncı büyük vilayetinde MHP’yi hak ettiği yere getirecek kadro ve inanca sahibiz.” diye konuştu.

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin de 27 Nisan Pazar günü Gaziantep’e geleceğini aktaran Taşdoğan, “Saat 17.00’de doğu gişelerinde karşılayacağımız genel başkanımız 18.00’de il parti teşkilatımızı ziyaret edecek. Daha sonra da Oğuzeli Belediyesi’ni ziyaret ettikten sonra havaalanından uğurlayacağız.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar