Develi’de Sakal-ı Şerif heyecanı yaşandı

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’i (sas) daha iyi tanımak ve tanıtmak maksadıyla Peygamber Yolu Derneği tarafından projelendirilen 'Herkes Onu Okuyor' kampanyası doğrultusunda Kayseri’nin Develi ilçesinde program düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Develi’de Sakal-ı Şerif heyecanı yaşandı

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’i (sas) daha iyi tanımak ve tanıtmak maksadıyla Peygamber Yolu Derneği tarafından projelendirilen 'Herkes Onu Okuyor' kampanyası doğrultusunda Kayseri’nin Develi ilçesinde program düzenlendi. Programda, Efendimiz'in (sas) Sakal-ı Şerifleri de ziyarete açıldı. Develilerin büyük heyecan yaşadığı Sakal-ı Şerif ziyaretinde gözyaşlarını tutamayanlar oldu.

Kaybedeni olmayan yarışma 'Herkes O’nu Okuyor' için Develi'de tanıtım programı düzenlendi. Develi Mustafa Aksu Kültür Merkezi’ndeki programa Develili vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Program, Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından Uzman Dr. Hüseyin Aka, Tıbb-ı Nebevi'den örnekler vererek bir sunum gerçekleştirdi. Peygamber Efendimiz’in (sas) hayatının anlatıldığı etkinliğin Kayseri Koordinatörü Alauddin İslamoğlu da yarışma hakkında ve hediyeler konusunda bilgi verdi.

Program sonunda katılımcılar, Peygamber Efendimiz’in (sas) Sakal-ı Şerifi'ni ziyaret etti. Ziyarette duygulu anlar yaşandı. Bazıları ise Efendimiz’in Sakal-ı Şerif'ini gördükten sonra gözyaşlarını tutamadı.
CİHAN

Yorumlar