Develi Belediye Başkanı Cabbar muhtarlarla bir araya geldi

Kayseri Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Mustafa Aksu Kültür Merkezinde mahalle muhtarlarıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi.Başkan Cabbar, muhtarlara yerel yönetimler sistemini kısaca özetleyerek belediyenin değişen ve dönüşen hizmet...

Google Haberlere Abone ol
Develi Belediye Başkanı Cabbar muhtarlarla bir araya geldi

Kayseri Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Mustafa Aksu Kültür Merkezinde mahalle muhtarlarıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan Cabbar, muhtarlara yerel yönetimler sistemini kısaca özetleyerek belediyenin değişen ve dönüşen hizmet alanları hakkında kısa ve özet bilgiler sundu. Başkan Cabbar, sözlerine şöyle devam etti: “Develi merkezi olmak üzere İlçemizin en ücra köşesine kadar hizmet haritası oluşturmuş durumdayız. Yapılan ve yapılması gerekenleri belirledik ama eksik bir şey hissederseniz her an siz muhtarlarla istişare edeceğiz.”

Köylerinde mahalle statüsü kazanmasıyla birlikte hizmet alanlarının genişlediğini belirten Başkan Cabbar, “Sizler belediyemizin görev alanlarını iyi bilirseniz mahalle sakinlerinin de bunu öğrenmesi ve taleplerini ulaştıracakları yerleri tanıması daha kolay olacaktır.”

Muhtarların her birinden yazılı ihtiyaç raporlarının alındığı toplantıda ayrıca yüz yüze de Başkan Cabbar’a ihtiyaçlar ve istekler bildirildi. Toplantının sonunda Develi Muhtarlar Derneği ile Develi ve Köy Muhtarları Derneğinin başkanlarından tek çatı altında birleşeceği sözünü de alan Başkan Cabbar, Develi’nin tek kadın muhtarı Fadime Gündoğdu ile Zile mahallesinin en genç muhtarı olan Emre Güçlü ve Camikebir Mahallesi Muhtarı M. Metin Kalkanlı ile hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN

Yorumlar