Dev Sağlık İş KHB Genel Sekreteri ile görüştü

Dev Sağlık İş Sendikası Samsun İl Temsilcisi Yüksel Arslan, Gazi Devlet Hastanesi'nde işten atılan işçilerin durumu ve hastanede çalışan taşeron işçilerin durumu ile ilgili olarak Samsun İli Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzman Dr.

Google Haberlere Abone ol
Dev Sağlık İş KHB Genel Sekreteri ile görüştü

Dev Sağlık İş Sendikası Samsun İl Temsilcisi Yüksel Arslan, Gazi Devlet Hastanesi'nde işten atılan işçilerin durumu ve hastanede çalışan taşeron işçilerin durumu ile ilgili olarak Samsun İli Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzman Dr. Hasan Rıza Aydın'ı ziyaret etti.

Dev Sağlık İş Sendikası Samsun İl Temsilcisi Yüksel Arslan, Gazi Devlet Hastanesi'nde işten atılan ve hastane bünyesinde çalışan taşeron işçilerin durumu ile ilgili olarak KHB Genel Sekreteri Uzman Dr. Hasan Rıza Aydın'ı makamında ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyaret sonrası açıklamada bulunan Dev Sağlık İş Sendikası Samsun İl Temsilcisi Yüksel Arslan, "Gazi Devlet Hastanesi'nde çalışan taşeron işçiler, yapılan düzenleme ile ayrıca Onkoloji ve Diş Hastanesi'nde yemek dağıtımı yapmaya başladılar. Bu iş gücü artırımı, taşeron işçilere uygulanan baskı ve Gazi Hastanesi'nde sendikalı oldukları için işten atılan işçilerin durumunu görüşmede dile getirdik. Samsun İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Hasan Rıza Aydın, dile getirilen konular ile ilgileneceğini bize beyan etti." dedi.
CİHAN

Yorumlar