'Dershanede yılbaşı kutlaması' haberi yalan çıktı

FEM Dershanesi Düzce Şubesi'nin yılbaşı eğlencesi düzenleyerek, öğrenci ve öğretmenleri kutlamaya davet ettiği haberi yalan çıktı.

Google Haberlere Abone ol
'Dershanede yılbaşı kutlaması' haberi yalan çıktı

FEM Dershanesi Düzce Şubesi'nin yılbaşı eğlencesi düzenleyerek, öğrenci ve öğretmenleri kutlamaya davet ettiği haberi yalan çıktı. Düzce FEM Dershanesi Müdürü Ali Besler, dershaneye yılbaşı kutlaması broşürünün kim tarafından asıldığını bilmediklerini, bunun kurumlarını karalamak isteyenlerin komplosu olduğunu belirtti.

Bugün bir gazetede yer alan 'FEM dershanesinde yılbaşı eğlencesi tertiplendi' haberinin asılsız olduğu ortaya çıktı. Dershanenin camına asılan broşürün yetkililerin bilgisi olmadan kim tarafından konulduğunun bilinmediği belirtildi. Düzce FEM Dershanesi Müdürü Ali Besler, son günlerde birilerinin kurumu karalamaya çalıştığını ve bunun sonucu olarak dershane camına bir broşür asarak, yılbaşı kutlaması yapıldığı izlenimi verilmeye çalışıldığını söyledi.

Broşürün, birileri tarafından asılıp fotoğrafının çekilerek, sosyal medyaya konulduğunu belirten Besler, bazı art niyetli yayın organlarının karalama kampanyası yürüttüğünü kaydetti. Besler, şunları söyledi: "Bu broşürün FEM Dershanesi ile hiçbir ilgisi yoktur. Bu bir komplodur. Broşürün hazırlanmasının, yapıştırılmasının kurumla hiçbir ilgisi yoktur. Broşürdeki çam ağacı ile dershane arasında bağlantı kurulmaya çalışılmaktadır. Bu broşürün hiçbir şekilde bizimle alakası olmadığını kesin bir dille ifade ediyoruz. Bu hareketin iyi bir niyet taşımadığı aşikardır. Son günlerde birilerinin kurumumuzu karalamaya çalıştığını görmekteyiz. Biz sadece eğitimle ve rehberlikle gündemde olmak istiyoruz. Bizi başka mecralara çekmeye çalışmalarına da müsaade etmiyoruz. Düzce’nin başarısına katkıda bulunmaktan başka bir gayemiz yoktur."
CİHAN

Yorumlar