Derse Yetişeyim Derken Hayatını Kaybediyordu

Ataşehir'de derse yetişmek için TEM Otoyolu'ndan karşıdan karşıya geçmeye çalışan Atakent Anadolu Lisesi öğrencisi İrem Köse'ye (15) otomobil çarptı.

Google Haberlere Abone ol
Derse Yetişeyim Derken Hayatını Kaybediyordu

Ağır yaralanan İrem Köse, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Kaza saat 09.30 sıralarında TEM Otoyolu, Ankara İstikameti, Dudullu Kavşağı'nda meydana geldi. İddialara göre Ümraniye Atakent Anadolu Lisesi'nde okuyan İrem Köse, sabah derse geç kaldı. Derslerini kaçırmak istemeyen genç kız yürüyerek otoyolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada Ankara istikametine giden 34 KB 6208 plakalı otomobil İrem Köse'ye çarparak güçlükle durabildi. Çarpmanın etkisiyle demir bariyerlerin altına düşen Köse'nin yardımına çevredeki sürücüler koştu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan İrem Köse'yi hastaneye kaldırdı. Köse'nin olay yerinde kalan okul çantası ve eşyaları da ambulansa konularak hastaneye götürüldü. Köse'ye çarpan ve ismi açıklanmayan sürücü de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Bir görgü tanığı ise İrem Köse'nin okula giderken TEM otoyolunun karşısına geçmek istediğini, bu sırada kazanın meydana geldiğini söyledi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar