Dergiciliğin en'lerine plaketleri takdim edildi

5.Uluslararası Türkiye Dergi Günleri Fuarı’nda 'dergiciliğin en'leri seçildi. Ödül töreninde fuarın ana sponsoru olan Başakşehir Belediyesi’ne desteklerinden dolayı plaket verildi.Türkiye Dergi Editörleri ve Yayın Yönetmenleri Birliği...

Google Haberlere Abone ol
Dergiciliğin en'lerine plaketleri takdim edildi

5.Uluslararası Türkiye Dergi Günleri Fuarı’nda 'dergiciliğin en'leri seçildi. Ödül töreninde fuarın ana sponsoru olan Başakşehir Belediyesi’ne desteklerinden dolayı plaket verildi.

Türkiye Dergi Editörleri ve Yayın Yönetmenleri Birliği (TÜRDEB) tarafından Sirkeci Tren Garı’nda gerçekleştirilen dergi fuarı kapsamında 'dergiciliğin en’leri ödül töreni düzenlendi. 100’ü aşkın dergiyi, edebiyatçıyı ve yayınevini her yaştan okuyucusuyla buluşturan fuarın ödülleri, fuar organizatörleri Asım Gültekin ve Murat Ayar tarafından takdim edildi. En çok satan dergi, en çok kitap yayınlayan dergi, en iyi kapak tasarımı, en genç dergi, siyasette en aktif dergi, en nail dergi vb. kategorilerde ödüllerin verildiği programda Başakşehir Belediyesi’ne de fuara olan desteklerinden dolayı plaket verildi.

Başakşehir Belediyesi’nin plaketini Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın yerine Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Basri Akdemir aldı. Akdemir, "Bu plaketi Belediye Başkanımız Mevlüt Uysal adına alıyorum. Böylesine güzel bir organizasyona vesile olduğumuz için gurur duyuyorum. Geçen sene ve bu sene olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da bu gururu devam ettireceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar