Dereceye giren okul takımları ödülleri kaptı

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporlarını güçlendirmek için bu yıl ilk kez düzenlenen 3. Küme müsabakaları sonucunda birinci olan takımlar, Nilüfer Spor Salonu'nda düzenlenen törende ödüllendirildi. Gençlik...

Google Haberlere Abone ol
Dereceye giren okul takımları ödülleri kaptı

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporlarını güçlendirmek için bu yıl ilk kez düzenlenen 3. Küme müsabakaları sonucunda birinci olan takımlar, Nilüfer Spor Salonu'nda düzenlenen törende ödüllendirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen 3. Küme müsabakaları heyecanı sona erdi. 2013-2014 eğitim-öğretim yılı için planlanıp başarıyla tamamlanan müsabakalar sonunda birinci olan takımlar ödüllendirildi. Nilüfer Spor Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2. Bölge Müdürü Yahya Güngör, Okul Sporları Şube Müdürü Hamza Çelik, Nilüfer Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Vecihi Yılmaztürk, beden eğitimi öğretmenleri, velililer ve sporcular katıldı. Mayıs ayı süresince zorlu geçen müsabakalar sonucunda basketbol, voleybol ve futbol branşlarında birinci olan takımları kutlayan İl Müdürü Süleyman Şahin ve diğer protokol üyeleri sporculara eşofman hediye etti.

Çeşitli kategorilerde 1. olan okullar şöyle;

Basketbol branşında 1. olan okullar:

Minik Erkeklerde: Emine Örnek Koleji

Küçük Erkeklerde: Emine Örnek Koleji

Genç Erkeklerde: Özlüce Anadolu Lisesi

Voleybol branşında 1. olan okullar:

Küçük Kızlarda: İnegöl Cerrah O.O.

Yıldız Kızlarda: Keles Davut Zeki Akpınar O.O.

Genç Kızlarda: Yeşil Devlet Hatun Anadolu Lisesi

Genç Erkeklerde: Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi

Futbol branşında 1. olan okullar:

Minik Erkeklerde: Gülhanım Karasu O.O.

Küçük Erkeklerde: Kanuni O.O.

Yıldız Erkeklerde: Gülhanım Karasu O.O. CİHAN

Yorumlar