Dereceye giren öğrencilerin aileleri iftarda buluştu

Altınbaşak Okullarının ve Körfez Dershaneleri'nin LYS'de dereceye giren öğrencileri ve aileleri iftarda bir araya geldi. Isparta'nın LYS'de birincilerini çıkartan Altınbaşak Koleji ve Körfez Dershaneleri Altınbaşak Yemekhanesi'nde iftar düzenledi....

Google Haberlere Abone ol
Dereceye giren öğrencilerin aileleri iftarda buluştu

Altınbaşak Okullarının ve Körfez Dershaneleri'nin LYS'de dereceye giren öğrencileri ve aileleri iftarda bir araya geldi.

Isparta'nın LYS'de birincilerini çıkartan Altınbaşak Koleji ve Körfez Dershaneleri Altınbaşak Yemekhanesi'nde iftar düzenledi. İftara okul ve dershane yetkilileri yanı sıra LYS'de dereceye giren öğrenciler ve aileleri katıldı. İftar sonrasında açıklamalarda bulunan Isparta Körfez Dershanesi Eğitim Koordinatörü Gürbüz Gövrek, başarının takım çalışması ile geldiğini söyledi. Öğrencilerin tercihleri noktasında da yardımcı olduklarını dile getiren Gövrek, 42 öğrencilerinin ilk bine girdiğini aktardı.

LYS TM-2 puan türünde Türkiye altıncısı olan Abdullah Furkan Çetin, başarısını öğretmenlerine ve dershanesine bağladı ve teşekkürlerini iletti. Çetin'in babası Ayhan Çetin de özellikle Altınbaşak Koleji ve Körfez Dershanesi öğretmenlerine teşekkür ederek "Sürecin tamamını bu öğretmenler planladı. Ben de öğretmenim ama bu süreç gerçekten çok farklı, her saniye gitmek gerekiyor, dershane bir ihtiyaç diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından öğrencilere plaketlerini Körfez Dershaneleri Genel Müdürü Halil Çetin takdim etti. CİHAN

Yorumlar