Denizli'de Fizyorad Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı

Denizli’de fizik tedavi konusunda modern ilk özel merkez olan Fizyorad Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi törenle açıldı.

Google Haberlere Abone ol
Denizli'de Fizyorad Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı

Denizli’de fizik tedavi konusunda modern ilk özel merkez olan Fizyorad Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi törenle açıldı. Sırakapılar Mahallesi, 1523 Sokak'ta modern bir binada hizmete giren merkezin açılış törenine AK Parti Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer ve çok sayıda davetli katıldı.

Merkezin kurucusu Dr. Savaş Karakoç, törende yaptığı konuşmada, “Fizik tedavi ve rehabilitasyon konusunda bir dal merkeziyiz. Denizli’de şu ana kadar böyle bir merkez yoktu ve biz bunu Denizlililerin hizmetine sunduk. Açılan merkezimiz, ilimizde modern tıbbın gerektirdiği tüm fizik tedavi ve rehabilitasyon donanımı ve yeni tedavi yaklaşımlarıyla Denizli’de hizmet verecek. SGK ile de anlaşmalıyız, SGK şemsiyesi altında olan herkes buradan hizmet alabilir. Burada amacımız, hastalarımıza en iyi yöntemle ve pozitif bir enerjiyle hizmet vermek.” dedi. DTO Başkanı Özer de merkezin hayırlı olmasını ve bütün hastalarına şifa dağıtmasını diledi. Başkan Zolan ise Denizli’nin sağlık alanında da önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, fizik tedavi alanında bir dal merkezinin kurulmasının sevindirici olduğunu söyledi. Milletvekili Dalbudak, önemli bir eksikliğin giderildiğini belirterek, hastalara şifa dağıtacak merkezin hayırlı olmasını diledi.

Açılış konuşmaların ardından protokol üyelerince merkez açıldı. Davetliler ve protokol üyelerinin gezdiği merkezde yaralanma, hastalık, travma, yaşlılık gibi sebeplerle eksilme gösteren fonksiyonel hareketleri geri kazandırma amaçlı elektrik akımı, sıcak ya da soğuk uygulaması ve egzersizleri olarak bilinen tedavi yöntemlerinin uygulandığı, "termoterabi" adıyla bilinen ve Denizli’de tek olan cihazın da kullanıldığı belirtildi. CİHAN

Yorumlar