Denizli’de çöp poşetine atılan 15 günlük bebek bulundu

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde çöp konteyner içine atılan bir bebek bulundu. Edilen bilgiye göre, Saraylar Mahallesi 358 Sokak'ta konteynere çöp atmaya giden Nail Acar, konteynerin yanında siyah bir çöp poşetinin içinden ağlama sesi duyunca...

Google Haberlere Abone ol
Denizli’de çöp poşetine atılan 15 günlük bebek bulundu

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde çöp konteyner içine atılan bir bebek bulundu.

Edilen bilgiye göre, Saraylar Mahallesi 358 Sokak'ta konteynere çöp atmaya giden Nail Acar, konteynerin yanında siyah bir çöp poşetinin içinden ağlama sesi duyunca poşeti açarak bir erkek bebek buldu. Acar, “Çocuk poşetin içinde ayağını sallayarak ağlıyordu. 155 Polis imdatı arayarak haber verdim.” dedi. Olay yerine giden polis bebeği alarak Denizli Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Acar, bebeğin hastaneye getirildiğinde genel durumunun iyi olduğunu ifade etti. Acar, “Bebek şu anda kuvözde ve uyuyor. Cinsiyeti erkek ve muhtemelen dünyaya geleli 15 gün olmuş. Şu anda hastanede tüm tedavileri yapılıyor ve bir sorunu yok. Tedavisinin tamamlanmasının ardından bebek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğüne teslim edilecek." diye konuştu. Polis bebeği çöpe atan kişi veya kişilerin bulunması için soruşturma başlattı.

CİHAN

Yorumlar