Denizli Ticaret Odası heyeti, İl Emniyet Müdürü Demir’i ziyaret etti

Denizli Ticaret Odası (DTO) heyeti, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti. DTO Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, Meclis Başkanı Habib Yıldız ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı.

Google Haberlere Abone ol
Denizli Ticaret Odası heyeti, İl Emniyet Müdürü Demir’i ziyaret etti

Denizli Ticaret Odası (DTO) heyeti, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti. DTO Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, Meclis Başkanı Habib Yıldız ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıldönümünü kutlandı.

Konuşmasında Denizli’nin üreten bir şehir olduğunu ifade eden Özer, “Ticaret Odamız, Denizli’nin en büyük sivil toplum kuruluşu konumundadır. Meclisimiz ve yönetimimizle Denizli’ye hizmet için çaba gösteriyoruz. Ayrıca Denizli’de 26 sivil toplum kuruluşunun birarada olduğu Denizli Tüccar ve Sanayici İşadamları Platformu bulunmaktadır. Denizli’nin birlik ve beraberliğinin delili olan bu kuruluşun şu anda dönem sözlüğünü bizler yürütmekteyiz. Bu platformla amacımız, lobicilik faaliyetlerinin etkin bir şekilde kullanılarak Denizli’nin kazanmasıdır.” dedi. Özer, Denizli’ye değer katacak projelerde İl Emniyet Müdürlüğü ile ortak hareket etmeye hazır olduklarını vurguladı. Denizli’nin dinamik bir şehir olduğunu belirten Emniyet Müdürü Demir de vatandaşlardan gelen istek ve önerilerin önemine değinerek, “Bunlar olmadan başarılı olmak mümkün değildir.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar