Denizkent’te değişim sürüyor

Balıkesir Gönen Belediyesi Denizkent’te sahil temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda bir sahil temizliğinin yapıldığı Denizkent’te bir taraftan da Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından kanal çalışması...

Google Haberlere Abone ol
Denizkent’te değişim sürüyor

Balıkesir Gönen Belediyesi Denizkent’te sahil temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda bir sahil temizliğinin yapıldığı Denizkent’te bir taraftan da Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından kanal çalışması gerçekleştiriliyor.

    Turplu, Dışbudak, Çifteçeşmeler ve Kınalar mahalleleri içinden geçerek Denizkent’e dökülen derenin ıslahı için çalışma başlatan DSİ ekipleri, Akın Kent Sitesi’nin hemen yanı başındaki dereyi kanal içerisine alıyor. Denizkent’teki bu hummalı çalışmalar vatandaşlardan tam not alırken, Gönen Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Dökmen, "Denizkent Gönen’in en değerli noktalarından biri. Gerekli ilgiyi gösteriyoruz. Gönen büyük bir kent ve bazı hizmetlerin gerçekleşmesi zaman alabiliyor. Denizkent de böyle bir durumda. Eksiklikler tespit ediliyor ve gerekli çalışmalar başlatılıyor. Ulaşım, şebeke suyu, ışıklandırma, sahil ve çevre temizliği gibi konularda ciddi hizmetlerimiz oldu. DSİ tarafından gerçekleştirilen kanal çalışması da önemli bir eksikliği ortadan kaldıracak. Mendirek yapımı için süreç devam ediyor. Bizler başkanımız Hüseyin Yakar’ın talimatları doğrultusunda çevremize hizmetin en iyisini sunmak için çalışıyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar