Denizde arkadaşıyla hayatını kaybeden Işık toprağa verildi

Kocaeli'nin Kandıra ilçesindeki Sarısu sahilinden zıpkınla balık avlamak için geçen salı günü girdikleri denizde kaybolan ve günler sonra bulunan iki kişiden biri olan Kadir Işık gözyaşları arasında toprağa verildi. Zıpkınla balık avlayan...

Google Haberlere Abone ol
Denizde arkadaşıyla hayatını kaybeden Işık toprağa verildi

Kocaeli'nin Kandıra ilçesindeki Sarısu sahilinden zıpkınla balık avlamak için geçen salı günü girdikleri denizde kaybolan ve günler sonra bulunan iki kişiden biri olan Kadir Işık gözyaşları arasında toprağa verildi.

Zıpkınla balık avlayan Kadir Işık (39) ve Mahmut Atalan'ın (45) salı sabahı girdikleri denizden bir daha dönmemeleri üzerine arama başlatıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi su kazalarını önleme timleri, zodyak botlar ve dalgıç ekipleri bölgede arama çalışmaları yaptı. Kadir Işık'ın cansız bedeni, dün, denize girdikleri yerden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan Kefken Adası sahilinde bulundu. Mahmut Atalan'ın cesedi de bugün Sakarya Kaynarca Karadoğan mevkinde karaya vurmuş halde bulundu. Atalan'ın cesedi işlemlerin ardından morga kaldırıldı.

IŞIK TOPRAĞA VERİLDİ

Işık'ın cenazesi işlemleri tamamlandıktan sonra ailesine teslim edildi. İzmit'teki Serdar Mahallesi’nde ikamet eden evli ve 1 çocuk babası olan 39 yaşındaki Kadir Işık’ın cenazesi Serdar Yeşil Camii’nde kılındı. Cenaze namazında Kadir Işık’ın babası Ali Işık taziyeleri kabul ederken, namaza Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, BBP MKYK üyesi Serhat Duyar ve yakınları katıldı. Cenaze namazı sırasında Kadir Işık’ın tabutu musalla taşına konunca duygulanan baba Ali Işık gözyaşları içinde oğlunun tabutuna sarılarak defalarca öptü. Cenaze namazı sonrası Işık’ın cenazesi Bağçeşme Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Öte yandan, cesedine bugün ulaşılan Mahmut Atalan'ın cenazesinin de Kocaeli'nde yarın toprağa verileceği öğrenildi. CİHAN

Yorumlar