Denizcilik ve gemi inşa öğrencileri, kongrede buluşacak

Denizci Öğrenciler Derneği'nin (DÖDER) düzenlediği 15. Ulusal Denizkızı Kongresi 8-11 Mayıs tarihlerinde Antalya'da yapılacak. 12 ilden 29 denizcilik ve gemi inşa öğrencisinin buluşacağı etkinliğe sektörün önemli kişileri katılacak.   &nbs

Google Haberlere Abone ol
Denizcilik ve gemi inşa öğrencileri, kongrede buluşacak

Denizci Öğrenciler Derneği'nin (DÖDER) düzenlediği 15. Ulusal Denizkızı Kongresi 8-11 Mayıs tarihlerinde Antalya'da yapılacak. 12 ilden 29 denizcilik ve gemi inşa öğrencisinin buluşacağı etkinliğe sektörün önemli kişileri katılacak.

    DÖDER'den yapılan açıklamaya göre; sözkonusu kongre, İMEAK Deniz Ticaret Odası, Gemi Mühendisleri Odası ve Türk Loydu’nun katkılarıyla Admiral Otel’de gerçekleşecek. Ulusal Denizkızı Kongreleri, denizcilikle alakalı eğitim gören öğrencilerin, sektörün ileri gelen kişilerini dinleme, tanışma ve kendi aralarında bilgi alışverişinde bulunabilecekleri bir ortam oluşturmayı hedefliyor. Gemi inşa, ulaşım, liman işletmeciliği gibi alanlarda eğitim gören öğrencilerin henüz okul çağında birbirleriyle tanışarak ufuklarını genişletmeleri ve ileride iş yapacağı insanları tanıma olanağı bulmaları amaçlanıyor.

CİHAN

Yorumlar