Denizbank Tarım Sohbetleri Bafra'da yapıldı

Üretici Kart'ın 10. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve 50'den fazla yerde 1 milyon çiftçiye ulaşması beklenen 'Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri'nden biri de Samsun’un Bafra ilçesinde Ziraat Odası Toplantı Salonunda...

Google Haberlere Abone ol
Denizbank Tarım Sohbetleri Bafra'da yapıldı

Üretici Kart'ın 10. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve 50'den fazla yerde 1 milyon çiftçiye ulaşması beklenen 'Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri'nden biri de Samsun’un Bafra ilçesinde Ziraat Odası Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantıya Bafra Hayvancılık Gıda ve Tarım İlçe Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Bafra Muhtarlar Denek Başkanı Salih Zeki Nayır, Bafralı Üreticiler, Denizbank Karadeniz Bölge Müdürü Seyfi Doğan Atakent, Denizbank Genel Müdürlüğü Tarım Bankacılığı sorumluları Bülent Dönmez, Habib Güzel, Karadeniz Bölge Satış Müdürü Evren Gengüç ve Denizbank Bafra Şube Müdürü Orhan Çelik katıldı.

Toplantıda ilk olarak Tayfun Talipoğlu söz alarak, DenizBank Tarım Sohbetleri çerçevesinde yaklaşık 15 bin kilometre yol kat edip tüm Türkiye’yi kapsayan 50’den fazla noktada etkinlik düzenleyerek 1 milyon çiftçiye ulaşmak istediklerini aktardı.

Denizbank Karadeniz Bölge Müdürü Seyfi Doğan Atakent ise, ’’Tarım kredilerimizdeki en temel farklılığımız, üreticilerimize ihtiyaç duydukları finansmanı sağlarken tarımsal faaliyetlerine ve gelir elde etme periyotlarına göre ödeme takvimini belirleyebilmemizdir. Bankamız özel bankalar arasında tarım sektörüne en fazla kredi kullandıran banka konumunda olup müşteri sayımız 700 bine ulaşmış, Türkiye genelinde sektöre kullandırdığımız kredilerin büyüklüğü ise 3 milyar TL’yi aşmıştır. Özel bankalar arasındaki pazar payımız yüzde 23,5 ve bu performansla özel bankalar arasında açık ara pazar lideriyiz. Tarım sektörünün ihtiyaçlarına özel olarak tasarladığımız ve Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleştirdiğimiz ‘Üretici Kart’ ile 400 bini aşkın üreticiye 12 bin üye iş yerinde tarımsal girdi alımlarında avantajlar sağlıyoruz.” diyerek konuştu.

Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ve Bafra Hayvancılık Gıda ve Tarım İlçe Müdürü Ahmet Dursun ise Bafra’nın tarımı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bafra Ziraat Odası Başkanlığından sonra ise heyet Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile AYPİ Fabrikası, Altınova Mahallesinde bir üreticinin evini ve Kızılırmak Deltası Kuş Cennetini ziyaret ederek Bafra tarımını masaya yatırdı. CİHAN

Yorumlar